fbpx
חיפוש
Close this search box.

מה אישה צריכה צריכה בתיק יד?

מה בבלוג?

היום הכנתי לכן פוסט שישדרג לכם את החיים, ויאפשר לכם לסדר את התיק בקלות, במהירות, ביעילות ובהנאה. אני אשמח לתת לכם טיפים שיעשו לכן קצת סדר בבלגן, כדי שתוכלו להקדיש את הזמן שלכן לאנשים ולתחביבים שחשובים לכן. מקווה שתאהבו. אז בואו נתחיל.

איך בוחרים תיק ליום יום?
כל אישה צריכה תיק יד, ולרובנו יש, לפחות אחד. היום אני אתייחס לתיק היד שלי שמשמש אותי ביום יום, כשאני הולכת לעבודה ולסידורים. אבל קודם כל – טיפ קטן ממני: כשאתן קונות תיק שאמור לשמש אתכם ביומיום, רצוי לבחור בתיק שהוא לא קטן ולא גדול מדי. פשוט תיק בגודל בינוני שתוכלו לשים בו בקיץ בקבוק מים ובחורף – מטרייה מתקפלת.
איך לסדר את התיק?
לרוב הנשים ישנם בתיק פריטים רבים המשמשים אותן. הבעיה היא שלרוב התיקים אין מספיק תאים כדי לאחסן את כל הפריטים בצורה נוחה ונגישה, מבלי שכל התיק יתבלגן ברגע ששולפים אחד מהם. לכן, השלב הראשון לתיק מסודר הוא ארגונית עם כיסים שתאפשר לכן לסדר את התיק. באיביי הן נמכרות ממש בזול.
לאחר שכבר יש לכן תיק וארגונית מתאימה, הגיע הזמן לחשוב מה הפריטים שבאמת משמשים אתכן ושאתן באמת צריכות לסחוב אותם אתכן לכל מקום. ערכו רשימה מסודרת, ורכזו את כל הפריטים שאתן צריכות בערימה. הסתבכתן? קבלו את הרשימה של הדברים שבעיניי רצוי שיהיו אתכן.
17 פריטים שכדאי שיהיו לך בתיק (חוץ ממטרייה בחורף ובקבוק מים בקיץ)
1. ארנק. אני בטוחה שאחד הפריטים החיוניים ביותר שאתן חייבות שיהיו לכן בתיק הוא הארנק, שגם הוא עשוי להפוך למקור לבלגן. אני מתכוונת להתייחס לפריט זה בפעם אחרת.
2. מוצרי איפור. לנשים רבות ישנה שגרת איפור. נסו לחשוב מהן הפריטים ההכרחיים עבורך. בתיק שלי אני מחזיקה מסקרה וליפגלוס עמידים במים, דוגמית של בושם, לובלו לשפתיים ומשחת ידיים עם ריח נעים. אפשר גם לשים פינצטה ופצירה. לרוב אני משתמשת במוצרים האלה כשאני יוצאת מהעבודה לפגישה או לאירוע.
3. אביזרי שיער. יש לי מסרק מתקפל עם מראה קטנה. אני גם מחזיקה גומייה או סיכת שיער בתיק, כי לפעמים אני אוהבת לסדר את השיער שלי קצת אחרת כשאני יוצאת מהעבודה.
4. מסטיק / סוכריות בטעם מנטה. אני אוהבת להחזיק בתיק קופסת סוכריות בטעם מנטה, שמרעננות לי את הנשימה לאחר ארוחה במסעדה. בקופסאות הריקות אפשר להשתמש כמיכלים לאחסון. אני משתמשת בהן כדי לאחסן משכך כאבים, במקום להיסחב עם כל המיכל של הקפליות.
5. תרופות. גלולות, משאף אסטמה, ויטמינים, תרופה אנטי אלרגיה או כל תרופה אחרת שמשמשת אתכם על בסיס יומיומי, כדאי שתהיה בתיק.
6. מטליות לחות. תמיד טוב שיש בתיק מטליות לחות. אם אכלתן בחוץ או התלכלכתן מדבר מה, חשוב שיהיה במה לנגב את הידיים ומטליות באמת עוזרות במצבים כאלה. מטליות לחות הן חיוניות גם אתן מאלה שאוהבות להתרענן בקיץ החם והלח שלנו (אם כי אפשר גם מניפה / מאוורר ידני).
7. טישו / נייר טואלט. במקרים של “צננת”, אלרגיה או סתם כדי לנגב את הידיים או להשתמש בשירותים ציבוריים. קחו חבילה קומפקטית וקטנה, שלא תופסת הרבה מקום בתיק.
8. מוצרי היגיינה נשית. לכל מקרה שלא יהיה, אני סוחבת בתיק ארנקון קטן ובו מוצרי היגיינה נשית. תמיד טוב שיהיה, כדי לא להיות מופתעת, וכדי לעזור לחברה בעת צרה.
9. משקפי שמש. חשוב, כדי לא להסתנוור.
10. מכשיר סלולר. אני לא באמת צריכה להסביר, נכון?
11. מטען. תמיד חשוב שיהיה עליכם מטען כדי להטעין את הסלולר שלכם, כדי שתוכלו להתעדכן ולעדכן, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט ולצלם. 
12. יומן. לרשום פגישות, רעיונות, דברים שאתן רוצות לתעד (למשל – מה אכלתם, מה לבשתם וכדומה), משימות שאתן צריכות לבצע ועוד. בסיום השבוע, אני מעבירה את מה שלא הספקתי לשבוע הבא. דברים שחשובים לי, אני מתעדת בקבצים מתאימים במחשב שלי. ארחיב בנושא זה בהזדמנות אחרת, אם תרצו בכך.
13+14. פנקס ועט. אני נושאת איתי לכל מקום פנקס עם רשימה של דברים שאני רוצה לקנות, ושיהיה לי מקום לכתוב, אם אני נזכרת במשהו.
15. אוזניות. אם אתו עושות הליכות או אם אתן חוזרות הביתה מהעבודה באוטובוס, תוכלו להעביר את הזמן בכיף בעזרת הקשבה למוזיקה האהובה עליכם.
16. התקן USB. כדי שאם תצטרכו להעתיק קובץ גדול שקשה או בלתי אפשרי לשלוח במייל, אז תהיו מוכנות. מומלץ במיוחד לסטודנטים ולאנשים שעובדים בסביבה משרדית.
17. מפתחות. תמיד חשוב, שיהיה לכן מפתחות לבית עליכן, גם אם יש מישהו בבית במועד שאתן אמורות לחזור. תוכניות יכולות להשתנות ואתן לא רוצות להיתקע מחוץ לבית, נכון?
לסיכום,
הרעיון הוא לא להעמיס יותר מדי על התיק, לארגן לכל דבר מקום משלו, כדי שתוכלו לראות אותו, כדי שתדעו מה כבר יש לכם בתיק, וכשתצטרכו, תוכלו למצוא את מה שאתן זקוקות ולשלוף כל פריט בקלות. השיטה הזו פשוט עובדת טוב עבורי, ואני מקווה שיהיה תהיה שימושית גם עבורכן.

זהו להפעם. אני מקווה שאהבתן את הטיפים. אם אתן רוצות עוד, אתן מוזמנות לכתוב לי בתגובות או בעמוד הפייסבוק שלי.

עוד פוסטים שתאהבו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתן את הפוסט? אשמח אם תשתפו!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

רוצות לקבל השראה ישירות למייל?

מה בבלוג?

קבלי צ'קליסט
עם 20 רעיונות כיפיים
לערב רומנטי בבית!

קבלי צ'קליסט
עם 20 רעיונות כיפיים
לערב רומנטי בבית!