רק תחשבו על כל הדברים שאפשר לעשות עם תערובת השוקולד המופלאה של הפונדו. נסו לטבול בה לא רק פירות, אלא גם דברים אחרים, כדי ליהנות מערב פונדו מיוחד במינו.
איך להכין פונדו שוקולד?
זה מה שאתן צריכות:
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל מתוקה 32%
- 250 גרם שוקולד מריר – 70% מוצקי קקאו
- 1/2 כוס דובדבנים
- מגוון פירות עונתיים (מנגו, דובדבנים, אפרסק, ענבים, ליצ`י, פטל אדום וכל מה שבא לכן) חתוכים לקוביות

אופן ההכנה
- לחמם את השמנת והחלב לכדי רתיחה.
- לשפוך את הנוזלים על השוקולד ולהמתין שתי דקות עד להמסתו.
- לטרוף את השוקולד או לטחון באמצעות בלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
- להוסיף לתערובת את הדובדבנים ולטרוף שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
- לשפוך את התערובת לתוך כלי הפונדו, להגיש לצד הפירות ולטבול בהנאה.
יש לכן עוד רעיונות לתוספות לפונדו? מוזמנות לכתוב לי בתגובות. כמו כן אם אהבתן את הפוסט אני ממש אשמח שתנעצו את התמונה הזו בפינטרסט שלכן:
