fbpx
יריד החלומות של נתנאלה - חלומות טרופיים - החיים לפי שירלי - בלוג לייף סטייל והשראה

יריד החלומות של נתנאלה – חלומות טרופיים: 14 דוכני חובה

מה בבלוג?

כמיטב המסורת, מדי שנה נתנאלה כחלון לוי מרימה יריד מושקע באחד ממתחמי הקניות בארץ. הפעם יריד החלומות – חלומות טרופיים ייערך במתחם עזריאלי בחולון, בתאריכים 20-23/5/15 והכנתי וויש ליסט כדי שאני אשאר ממוקדת בקניות.

אז למי שלא יודעת או מכירה במה מדובר, אני קודם כל ממליצה לצפות בוולוג מהיריד הקודם שבו שוטטתי לי, ועשיתי כיף חיים. זה למעשה הסרטון הראשון שהעליתי לערוץ היוטיוב שלי, אז אני מקווה שתאהבו!

לגבי פרטים על היריד – צירפתי תמונה בתחילת הפוסט, כדי שתוכלו להתעדכן בשעות ובימים. אפשר גם להיכנס לדף האירוע שבפייסבוק. הכניסה ליריד ללא תשלום.

אני ממש מחכה לאירוע בכיליון עיניים, ולרגל החגיגה החלטתי להכין רשימה של 14 דוכנים שאני הולכת לבקר בהם:

1. הדוכן של Living Home Fashion
ליבינג הום פאשן זה ניחוח אירופאי אצלכם: בדירה, בבית או במשרד. בעלת העסק, דפנה, מספרת שכשהיא הגיעה מהולנד, היא החליטה להביא איתה גם משהו מהאווירה שהיא ספגה בבית שבו היא גדלה עם אביה הנגר והמעצב. היא מעצבת ויוצרת פרטים מיוחדים לבית, ובדגש על חדרי ילדים.

הכל נעשה בעבודת יד ומעוצב על ידה, ואין סטוקים גדולים מהפריטים. אחת לשנה היא יוצרת קולקציה חדשה, ומבקרת בהולנד כדי לקבל השראה עיצובית, שתותאם לקהל המקומי. השנה היא תשיק ביריד החלומות הטרופיים את קולקציית קיץ 2015.

להשקפתה, עיצוב פנים זה ממש לא מותרות, ובהתאם להשקפה זו היא יוצרת פריטים במחירים המתאימים לכל כיס (בטווח של 30 – 300 ש”ח).

2. הדוכן של Mecasa

Mecasa הוא מותג המתמחה בעיצוב קירות הבית. טלי ומיכל, בעלות הסטודיו, מספרות שזו הפעם הראשונה שלהן ביריד החלומות של נתנאלה, ולכבודו הן משיקות ליין חדש ומחודש של מוצרי תלייה מבית ומוצרים רבים לעיצוב הקירות של החברה הדנית המדהימה Bloomingville. בין המוצרים שיוצגו: מדפים מיוחדים בשלל צורות, גופי תאורה, מתלים, שעונים, אגרטלים ועד כמה הפתעות…  אני באופן אישי שמתי עין על האיל היפיפה שבתמונה.

 



3. הדוכן של Daria 
הדר, המאיירת המוכשרת של Daria, מציגה פעם שנייה ביריד החלומות של נתנאלה. אני מאוד אוהבת את מוצרי הנייר שלה, שכוללים מחברות, פנקסים וגלויות. בנוסף, בדוכן שלה תמצאו את האיורים המקסימים שלה גם על ציפיות, כריות נוי ופריטי טקסטיל נוספים. ובנוסף, היא מבטיחה שיהיו הפתעות נוספות.

אני שמתי עין על האיור של החתול שעוד לא החלטתי מה בדיוק איזה פריט אני אקנה עם האיור הזה.

גם השרשרת הזו, שנוצרה בשיתוף עם Lilla My, ממש כבשה את לבי. מה אתם אומרים?

4. הדוכן של Grey- Concrete Design
טל היא מעצבת שמתמחה בעיצוב ובייצור פריטים ייחודיים מבטון – כולם בעבודת יד, כמובן. את העסק שלה, גריי עיצובים, היא הקימה מתוך אהבה גדולה לצבע האפור, לבטון, לעבודת יד ולעיצוב. המוצרים המוכרים ימכרו במחירי מבצע, ולצדם מוצרים חדשים ובעלי יופי עוצר נשימה.

5. הדוכן של פטיפוריה – קינוחים בעבודת יד
באופן אישי אני מטורפת על דברים צבעוניים ושמחים, ומה יותר צבעוני ושמח ממקרונים טעימים? הדוכן של פטיפוריה שב להתארח ביריד החלומות של נתנאלה, ולצד מקרונים במבחר טעמים טרופיים ומסקרנים, יוצעו גם מגוון קינוחים חדשים שמתאימים בול לחג השבועות המשמש ובא. מחיר 9 מקורנים – 45 ש”ח, יחידה – 5 ש”ח.

6. הדוכן של Paper-Bella
בדוכן של פייפר בלה תוכלו למצוא קולקציה חדשה של לוחות גיר, כמה כיף! הלוח עשוי ממדבקה איכותית שנוחה מאוד להדבקה, ובאופן כזה שניתן לכתוב עליו עם גיר פשוט ולמחוק בעזרת מגבון לח. מושלם למטבח או לחדר האוכל, למשרד או לחדר הילדים. כל המשימות והאירועים בלוח אחד מעוצב, בדיוק כמו שאני אוהבת.

7. הדוכן של Final Touch
סטודיו פיינל טאץ’ הוא מותג כחול-לבן. העסק הוקם ע”י אוריה גנר, מייצר פריטי לייף סטייל בקו עיצובי המאופיין בנגיעות רטרו נוסטלגיות וסגנון Industrial.

כל הפריטים מיוצרים בארץ, מהחומרים האיכותיים ביותר. בין היתר המותג מייצר פריטים לעיצוב הבית, מוצרי נייר, אקססוריז אופנתיים ומוצרי טקסטיל.

בדוכן יהיו לכם לפחות 4 סיבות טובות לחייך: 4 מתנות קטנות יתחבאו להן בתוך 4 כריות שיימכרו ביריד, וזו ההזדמנות שלכם לזכות בשוברים למימוש מיידי בסכומים 50/100/200/400 ש”ח. אני הולכת לבחון את המחברות שלהם, שנמכרות 6 ב- 100 ש”ח.

 

 

8. הדוכן של Irresular Trend
כבר מהיריד הראשון התאהבתי במוצרים של שני רייזר, בעלת הסטודיו, ועד היום המגנטים-אותיות שלה תלויים לי בגאווה על הדלת בחדר העבודה. הסטודיו הבוטיקי מייצר פריטים מקוריים, מלאי סטייל, הומוריסטים ועם טוויסט שובב שמעלה חיוך. הפעם ב- Irresular Trend מפרגננים במוצרים חדשים ומפתיעים, וכמובן בהנחות ובמבצעים. כרגע אני זוממת על פרינטים של אננס, נוצות ופלמינגו, שעוד לא החלטתי על מה אני רוצה אותם…

אם אתם מחפשים מתנה אישית ומיוחדת, לרגעים היפים של החיים, הגעתם למקום הנכון. ענת והצוות של עוד רגע, לוקחים רגעים חשובים מהחיים כמו חתונה, ימי הולדת, לידה, מעבר דירה ורגעים משמעותיים נוספים, והופכת אותם למזכרת יפיפייה. ענת מעצבת פוסטרים ממוסגרים, בעיצוב ייחודי ואישי, שבו משולבים שמות, תאריכים, תמונות ורגעים מהחיים. לכולנו יש אוסף רגעים מרגשים ומיוחדים שתמיד נרצה לזכור ובדיוק בשביל זה הם כאן. ממש אהבתי את המוצר החדש שלהם, שהולך להיות מושק לראשונה ביריד החלומות של נתנאלה – חלומות טרופיים:

 

10. הדוכן של SNAPS

רעיון מדליק ביותר, שהפעם אפגש בו בפעם השלישית. לילך וצוות SNAPS מתמחה בעיצוב תכשיטים מקוריים, שלמעשה בכל תכשיט שאתן קונות, תוכלו לשלב אותו עם תליונים שונים. אפשר לקנות את המוצר הבסיסי עם 3 תליונים, או רק להעשיר את אוסף התליונים הקיים. מגניב, לא? מחיר סט נע בין 90 ל- 225 ש”ח, ותליון נע בין 10 – 50 ש”ח. שביריד יהיו מבצעים, הפתעות, מתנות וקולקציות חדשות.

 

11. הדוכן של Dreams & Wishes
אז אחרי שבפעם הקודמת האיל המוזהב נחטף ויצאתי עם שלל בלתי-מתוכנן, הפעם החלטתי לבוא מוכנה. קרן והצוות של Dreams & Wishes מייבא מלונדון מוצרי מסיבות ייחודיים, קישוטים, ואביזרים שעושים שמח וצבעוני. הפעם הם הרכיבו חבילות אירוח בנושאים שונים, כולל חבילה טרופית מיוחדת, שבה התאהבתי עד כלות.

12. הדוכן של יעל יניב
את המוצרים של יעל אני כבר מכירה ממזמן, עוד מלפני היריד, ובכל פעם היא מוציאה עוד מוצר שאני מרגישה שאני ממש חייבת – בהתחלה מדבקות גיר, אחר כך מדבקות חג שמח ותודה, רקעים, טפטים, מדבקות של אותיות, וזה ממש על קצה המזלג. ביריד היא תשיק מגוון מוצרים חדשים שיימכרו במחיר מיוחד. הפעם אני מתכננת לעוט על רקעי הצילום שלה, שאני מתלבטת איזה מהם לקנות. פשוט הכול כל כך יפה!

13. הדוכן של ענבל גיבור
גם בדוכן של ענבל זו לא תהיה הפעם הראשונה שאני מבקרת. ענבל מעצבת מוצרי נייר מעוררי השראה, כגון: מחברות, כרטיסי ברכה, בלוקים לרשימות, פוסטרים, מגנטים ועוד. כל מוצר שלה מאופיין באופטימיות, בשמחה ובעידוד שנותנים לי מוטיבציה ומוזה. ה

פעם בדוכן שלה ניתן יהיה למצוא מספר קולקציה חדשה ונוצצת במיוחד, שתכניס עוד קצת צבע ושמחה לחיינו: קולקציית הזהב. אני בטוחה שאקנה ממנה לפחות מוצר אחד והכל במחירים מיוחדים ליריד.

הפוסטרים מגיעים בשלושה גדלים, והמחירים ינועו בין 50-150 ₪ לפוסטר.

ללכת לדוכן של נתנאלה, זה להגיד את האובייס. לוותר על הדוכן של הגורו ליצירה? אין מצב! הפעם היא משיקה סדרת פאנצ’ים חדשה (מחוררי נייר בצורות) שהמוצר המיוחד ביותר הוא סט האותיות, הכולל 5 מנקבים גדולים שמכילים את כל האותיות בעברית, בגובה של 2.5 ס”מ.

המחיר ביריד 330 ש”ח במקום 440 ש”ח, ויש להזמין אותו מראש באתר, מאחר והמלאי שלו ממש מוגבל.

חוץ מזה, כרגיל יהיה אפשר למצוא וושי טייפ, טושים מיוחדים (שימו לב לקמיליון), חותמות, פסלי פלמינגו דקורטיביים ואינספור מוצרים שיעוררו בכם את החשק ליצור.

 

הראש שלכן כבר מלא בפריטים שאתן מתות לקנות ביריד החלומות של נתנאלה – חלומות טרופיים? רשמו הכל ברשימת הקניות הטרופית, בעיצובה של Hadas HZK – אביזרים מעוצבים לבית שמח ועשו לכם סדר במחשבות:)

נ.ב. כל התמונות לפוסט נלקחו מתוך עמודי הפייסבוק של המציגות ושל האירוע, ולא מעט מהן צולמו בחינניות רבה ע”י Simsisters Photography & Styling – שגם יציגו ביריד החלומות של נתנאלה – חלומות טרופיים.

חושבת אם להכין פוסט נוסף על מה שקניתי ביריד. מה דעתכן? אשמח אם תכתבו לי בתגובות 🙂

 

עוד פוסטים שתאהבו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתן את הפוסט? אשמח אם תשתפו!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

רוצות לקבל השראה ישירות למייל?

מה בבלוג?

קבלי צ'קליסט
עם 20 רעיונות כיפיים
לערב רומנטי בבית!

קבלי צ'קליסט
עם 20 רעיונות כיפיים
לערב רומנטי בבית!